5255 entry daha
  • insanların hunharca övdüğü ama genel anlamda kocaman bir boşluktan oluşan kahır dolu oyun.

    oyunun başlarında görev konusunda herhangi sorun olmuyor ama oyun ilerledikçe harita boşalıyor. yapacak hiçbir şey kalmıyor. salak salak legendary hayvan avlıyorsun, balık tutuyorsun, sinemaya gidip film izliyorsun, şehirde bir hotele gidip banyo yapıyorsun. eee amk?

    kimse kusura bakmasın. grafik ve animasyon kasmaktan adamlar görev yazmayı unutmuş. bunun üstüne oyunu uzatmak için "üşüdün, atın kirlendi, acıktın, sakalın uzadı" gibisinden bana göre gereksiz bir sürü simülasyon saçmalığı da mevcut.

    oyuna girip görev alıp 1-2 saat görev yapıp hikaye içinde kaybolmak istiyordum. kendimi kampta odun kırıp, kampa para bağışı yaparken buldum amk.

    burada bu oyunu öve öve bitiremeyenlerin samimi olmadıklarını düşünüyorum.

    edit : alttaki legendary ayı avlayıp, at taşağı büzüşme animasyonunu izleyip "saksı çalıştıran" arkadaşı tebrik ederim. sen duş falan da almışsındır oyunda, sakalını da kesmişsindir... kampa para bırakmayı unutmadın umarım? ayıp olur.

    oyun 50 saatte bitiyor.

    50 saat içinde 15 - 20dk süren ara sahnelerin olduğunu unutmamak gerekiyor.

    ara sahneler 16 saat 25dk sürüyor

    50-16 = 34 saatlik bir deneyim. aşağıdaki binlerce saati matah bir şeymiş gibi paylaşan arkadaşımız "legendary balık" avlayamadı galiba. bomboş haritada atınla gezip (arasıra acıkıyor oç hayvan) otları yolup craft edeceksin canım benim.

    oyunda çok ciddi emek var ama "oyun" yok.
246 entry daha
hesabın var mı? giriş yap