• ps5 slim almanın hesaplarını yaparken vazgeçmeme sebep olmuş abartılı fiyatlara oyun satılan platform. sanırım bu nesili series s ile tamamlayacağım.
  • playstation oyunları pc'ye geleceği için dert olmayan fiyat güncellemesidir. ps5 alırken sony'nin aç gözlülüğünü düşünecektiniz maalesef hem de türkiye'den çekilmiş olmasına rağmen.
  • yahu sizin maaşlara yüzde 50 zam gelince süper, adamlar zam yapınca aaa-uuu…

    maaşlara gelen zam rakamlarından enflasyonun nerelerde olduğunu bir düşünün. bana kalırsa bu halen iyi günlerimiz. sony, microsoft vs toplu halde dolara geçmeleri yakındır.
  • aynen 2000 liralık ps oyunları pc'ye gelince 500 liradan satılacakmış. o yüzden ps gereksiz, steam'da indie oyunlara 30 dolar veriyorsunuz hala pc'de oyunlar daha ucuz diyorsunuz.
  • hayat bitti
  • sevgililer günü 2000' lik oyunu 750'ye verirler rahat olun...
  • 2015’ten beri playstation sahibiyim bir oyuna verdiğim en yüksek mebla 2019 yılında amazon almanya’dan sipariş ettiğim rdr 2, o zamanın fiyatıyla 240 tl. gerekirse 2 yıl bekleyip %60-70 indirime girince aldım bütün oyunları. ya da ps plus ekstraya girmesini bekliyorum, hiç bir kuvvet bana bir oyuna 2000 tl ödetemez. ha bu parayı veremeyeceğimden de değil, zerre dokunmaz bana ama benim gibi crackli beleş oyun kültürü ile büyümüş kişiler muhtemelen aynı şekilde hissediyordur, bu bir presip meselesi. * (belki gta 6 çıkınca bi gazla bu yemini bozabilirim, belki)
  • sony için türkiye pazarı diye bir pazar olmadığı için adamlar burayı pazardan sayıp da
    "dur agbbii turkolar ucuz bulunca deli gibi oyun alıyorlar, sürümden kazanıyoruz "
    olmadığı için ha 1000 olmuş ha 2000.
    zaten tr de son çıkan oyunu alan kişi sayısı taş yarilsa 1, 2 bin kişi o yüzden çokta umurlarinda değiliz, geçirip gidiyorlar.
  • adamlar bir oyuna 2 bin lira vereceğimize çok inanıyor ama yanılıyorlar..

    buradaki olay parasız oluşumuz değil, bana göre bu ucube fiyatlar hiç mantıklı değil.. mesela bir avrupalı kabaca 2 bin euro maaş alırken bir oyuna kolaylıkla 50 euro verebiliyor çünkü maaşının 1/40 gibi bi oranı sözkonusu.. buna göre 17 bin lira asgari ücretten 1/40 hesabı yaparsak oyunların 425 lira olması gerekiyor.. hadi düz hesap 500-600 lira desinler ona da tamam derim ama 2 bin lira dersen sadece gülerim.. haha! ayrıca bir oyuna 2 bin lirayı gözü kapalı veren net maldır!
hesabın var mı? giriş yap