• ne yapmakta nereye varmak istemekte? (bkz: devlet bahçeli)
  • nerede olmasının bir önemi yok. ben nerede olsa gidip alırım onu bu önemli değil. ne yaptığı önemli ama. ne yapıyor? kendince doğru olanı yapıyor.

    ben ona sandalla okyanusa açılma dememe rağmen bunu yapmaya kalktı. en son göreceğim noktanın da ilerisine gitti. ben de el sallamayı bıraktım.

    gözden ırak oldu kısacası. onun doğru dedikleri aslında başkalarının anlık mutluluklarının basit nesnesi olmaktı. o, bunu değerli olmak sandı. anlık beğenilerin ve tutkuların odağı olmayı tercih etti. ait olmak ona göre değildi.

    buradan geleceğim nokta şudur: sizi önemsemeyenler için kendinizi üzüp , böyle başlıklarda saçınıza inecek bir beyaz telin daha vebalini üzerinize almayın. sizin tebessümünüzle dünyaları alacak insanları düşünün ve her seferinde 'nerde kalmıştık' dedikten sonra daha güçlü olarak devam edin. (bkz: nerde kalmıştık)
  • bilmiyoruz, önemli de değil.önemli olsa eski olmazdı. hayırlı işler.
  • keşke nerede olduğunu ve ne yaptığını bilmesem. ama ne yazık ki biliyorum. çünkü kendisi bir süredir her hafta arayıp canımı sıkıyor.
  • benim de gercekten hic mi hic umrumda olmayan durum. bana evlenme teklifi ettiginde, onunla bir omur geciremeyecegimi hissettim ve dolayisiyla sevmedigimi cok net anlamis ve cok gecmeden de terk etmistim. simdi ki aklim olsa bunu anlamam icin evlenme teklifi etmesine gerek kalmazdi tabi ki, belli bir yasa gelmeden bazi duygulari ayirt edemiyorsun. sanirim beni sevis tarzini sevdim cunku gercekten guzel seviyordu ve hayranlik uyandiracak kadar romantikti, sozcuklerle cok guzel oynardi, diksiyonu ve ses tonu da cok duzgundu. her neyse umarim evlenmistir cunku cok iyi aile babasi olur ondan, cocugu da olduysa mis...

    edit: sacma salak mesajlar geliyor tek tas mi almadi mi diye, adam karun kadar zengindi tek tas sakinacak durumda degildi yani. sizin materyalist, fesat ve sig beyinleriniz algilayamaz bazi seyleri, o yuzden kasmayin infilak eder o beyin. he, her kadin para avcisiydi degil mi, anneleriniz de haric degil.
  • (bkz: bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler)
    bakın, çok çok eskiden bir çözüm.

    eskilerde değil gelecekte gözüm allah’a şükür. olmaz ama bir gün geri gelmek gibi bir fikir aklına gelirse gelmesin yani. gelme, valla yani. git denize falan gir.
  • eski sevgilimin çocuğu koyuyor olması.
  • içimde onun hakkında birşey öğrenmeye dair hiçbir istek barındırmayan bir insanım. bırakın bu romantik tavırları. yaşandı, bitti.
  • boşluğa düşen kişinin geçici olarak kendine aradığı tutunacak dal. acaba şimdi ne yapıyor az rüzgar esse de bana doğru gelse tutsam çıksam şuradan sonrası...
  • umursuyorsan eskimemiştir.
hesabın var mı? giriş yap